fbpx

Iines

Iines loukutettiin toukokuun lopussa pentujensa kanssa. Nyt pennut ovat valmiita muuttamaan omaan kotiin ja niin myös olisi Iines.

Iines on kaunis ja rauhallinen noin 2-vuotias narttukissa. Iines on vielä kovin arka ihmisiä kohtaan ja tarvitsisi kodin, jossa ymmärretään ja arvostetaan kissaa joka ei ole kasvanut ihmisten parissa. Iines osaa jo ottaa rennosti ihmisen lähellä, mutta koskea sitä ei vielä saa.

Iines sopii varmasti kaveriksi melkeimpä mille kissalle tahansa, mutta olisi hyvä jos Iineksen kaveri olisi jo tottunut ihmisiin ja näyttäisi sille mallia, että ihminenkin voi olla luotettava tyyppi.

Iines tullaan vielä steriloimaan ennen uuteen kotiin muuttoa. Nyt sillä on vielä pennut, joita se silloin tällöin vieläkin imettää.

Ota yhteyttä

Jaa tätä mirriä somessa

Share on facebook
Facebook
Share on whatsapp
WhatsApp
Share on twitter
Twitter
Share on email
Email

Yhteistyössä

Auta meitä auttamaan

Ota kissa vain steriloituna tai kastroituna ja vastuullisesta lähteestä. Jokainen kissa ansaitsee hyvän ja turvallisen elämän. Ethän ota kesäkissaa, etkä hylkää kun kiinnostus lopahtaa. Ajattele kun sitoudut – kissat ovat pitkäikäinen hankinta. Uskalla rakastaa.