Ichigo

Heippa!

Mä oon Ichigo, mutta voit kutsua mua myös suureksi (varpaiden) metsästäjäksi. (kuvassa oon toi joka kattoo suoraan kameraan edessä)

Mun lisänimestä voitkin varmaan päätellä, että mun mielestä varpailla leikkiminen on ehkä paras asia ikinä. Metsästän niitä peiton alta, sukan sisältä ja joskus ihan muuten vaan ohi mennessä. Oon aika hyvä siinä.

Muutenkin oon tosi leikkisä ja utelias tapaus, haluun olla kaikessa mukana auttamassa, oli se sitten enskamamman kampittaminen tai kissakavereiden kans vessapaperin tuhoaminen. Haluun vaan koskea ja maistaa ihan kaikkea! Välillä kesken rapsutustenkin haluan vähän testata miltä ihmisen käsi maistuu, en mä sitä pahalla tee, mut tykkään niin kovin leikkiä.

Mun mielestä on parasta olla kissakavereiden kans, tykkään nukkua niiden vieressä ja joskus yllättää ne painimaan kesken niiden unien. Mä tarviinkin kissakaveria uudessa kodissa, mieluiten sellasta, joka ei hätkähdä uteliaasta ja leikkisästä seurasta. Mä voisin mieluusti napata kyllä jonkun mun kaverinkin mukaan, jos sulta ei löydy mulle seuralaista.

Mä tykkään mennä aina nukkumaan ihmisen kanssa sängylle, joskus ehdin ennen sitä ja nukunkin keskellä sänkyä niin ettei sinne ihminen mahdu enää.

Leikkimisen ja nukkumisen lisäksi ruoka ja herkut on maailman parasta. Tykkään eniten raakaruoasta, mutta myös kaikista viljattomista ja sokerittomista pöperöistä, mitä mulle nyt ikinä tarjotaankaan.