Hippu

Hippu on noin puolivuotias, alkujaan kovin pelokas mutta sittemmin leikkisämmän puolensa paljastanut nuori neito. Hippu on mustaturkkinen, kaulassa on valkoinen medaljonki ja vatsassa myös hieman valkoista.

Hippu luovutetaan vain toisen kissan kaveriksi tai esimerkiksi Loimun, Kipinän tai Tähkän kanssa yhdessä.

Hippu on yhdistyksellä steriloitu, rokotettu, sirutettu ja loishäädetty. Hipun emo on todettu FIV/FelV-negatiiviseksi.

Hakemuksen voi laittaa sähköpostilla. Kerrothan meille esimerkiksi seuraavista seikoista:

• Kissa on pitkäaikainen kumppani (jopa 20 vuotta). Oletko varautunut myös taloudellisesti kissan säännöllisiin terveystarkastuksiin sen loppuelämän ajaksi?
  • Kun reissaat tai sairastat, lyhyt- tai pitkäaikaisesti, onko kissalle hoitaja mietittynä?
  • Järjestyykö kodista ikioma paikka, missä kissa saa nukkua ja olla omassa rauhassa?
  • Millainen perhe (ihmiset, toiset eläimet), koti ja elämänrytmi kissaa odottaisi luonanne?

Hippua ja kavereita pääsee sovitusti tapaamaan Raholaan toimitilalle.