fbpx

Himputti

Himputti on uskomattoman hämmentävä kissa.

Himputti tykkäsi KKY-aikansa alussa pakoilla yläilmoihin ja jättäytyä vuorovaikuttamasta maallisten ihmisturhakkeiden kanssa, mutta on sittemmin päätynyt käsinkosketeltavalle tasolle ja antanut silittää ja rapsuttaa kun on lähestynyt kunnioittavasti ja Himputin sisäistä maailmaa arvostavasti.

Himputti on lempeä ja rauhaa tarvitseva kissa joka toivoisi löytävänsä ihmisen jolle avata suurta maailmaansa silmämunien takana. Himputti voisi mennä toisen KKY-läisen kanssa tai yhtälailla toisen tilaa arvostavan kissan seuraksi.

Himputti etsii kotia leikattuna, rokotettuna, loishäädettynä, sirutettuna sekä fiv/felv-testattuna (neg).

Otathan yhteyttä ilmoituksessa näkyvään osoitteeseen sähköpostitse johon kuvailet millaiseen kotiin Himputti pääsisi ja pohdi nämä asiat valmiiksi ennen adoptioaikeitasi:

-Kissa on pitkäaikainen kumppani (jopa 20 vuotta). Oletko varautunut myös taloudellisesti Himputin säännöllisiin terveystarkastuksiin ja mahdolliseen lääkehoitoon?

-Kun reissaat tai sairastat, lyhyt- tai pitkäaikaisesti, onko Himputin hoito-olosuhteet mietitty?

-Järjestyykö kodista ikioma paikka, missä neiti saa nukkua ja olla omassa rauhassa?

-Millainen perhe (ihmiset, toiset eläimet), koti ja elämänrytmi Himputtia odottaisi luonanne?

Ota yhteyttä

Jaa tätä mirriä somessa

Share on facebook
Facebook
Share on whatsapp
WhatsApp
Share on twitter
Twitter
Share on email
Email

Yhteistyössä

Auta meitä auttamaan

Ota kissa vain steriloituna tai kastroituna ja vastuullisesta lähteestä. Jokainen kissa ansaitsee hyvän ja turvallisen elämän. Ethän ota kesäkissaa, etkä hylkää kun kiinnostus lopahtaa. Ajattele kun sitoudut – kissat ovat pitkäikäinen hankinta. Uskalla rakastaa.