fbpx

Hilla

Hilla on arviolta 2v. populaatiotaustainen neitikissa. Neitikissa ei koe kohtaamisetikettiä tarpeelliseksi ja siksi osoittaa suoraan piilottamatta mikäli ei pidä ihmisten yrityksistä vuorovaikuttaa neidin kanssa.

Hilla kuitenkin ei voi vastustaa toisia kissoja ja siksi etsii kotia jossa voisi aluksi kohdata vain toisen (joko toimitilalta tai kodissa jo olemassaolevan) kissan kanssa ja myöhemmin kodin omalla vaivannäöllä varustettuna myös ihmisolennon kanssa.

Hilla etsii kotia leikattuna, rokotettuna, loishäädettynä, sirutettuna sekä fiv/felv-testattuna (neg).

Otathan yhteyttä ilmoituksessa näkyvään osoitteeseen sähköpostitse johon kuvailet alla olevien kysymysten avulla millaiseen kotiin Hilla pääsisi:

-Kissa on pitkäaikainen kumppani (jopa 20 vuotta). Oletko varautunut myös taloudellisesti Hillan säännöllisiin terveystarkastuksiin ja mahdolliseen lääkehoitoon?

-Kun reissaat tai sairastat, lyhyt- tai pitkäaikaisesti, onko Hillan hoito-olosuhteet mietitty?

-Järjestyykö kodista ikioma paikka, missä neiti saa nukkua ja olla omassa rauhassa?

-Millainen perhe (ihmiset, toiset eläimet), koti ja elämänrytmi Hillaa odottaisi luonanne?

Ota yhteyttä

Jaa tätä mirriä somessa

Share on facebook
Facebook
Share on whatsapp
WhatsApp
Share on twitter
Twitter
Share on email
Email

Yhteistyössä

Auta meitä auttamaan

Ota kissa vain steriloituna tai kastroituna ja vastuullisesta lähteestä. Jokainen kissa ansaitsee hyvän ja turvallisen elämän. Ethän ota kesäkissaa, etkä hylkää kun kiinnostus lopahtaa. Ajattele kun sitoudut – kissat ovat pitkäikäinen hankinta. Uskalla rakastaa.