Herman ja Kippari

Hurmaava kollikaksikko Kippari ja Herman etsii yhteistä kotia.

Noin 5-vuotias Kippari ja noin 4-vuotias Herman ovat populaatiotaustaisia, liikavarpaisia komeita yksilöitä, jotka ovat toimitilalla alkaneet rohkaistua alkuajan pelokkuudesta. Toki vieläkin pojille on suotava aikaa ennen kuin spontaanit rapsutukset onnistuvat ilman sähinää, ja uuden kodin tuleekin ymmärtää, että sylikissoja näistä kahdesta ei vielä hetkeen tule. Käsittelyä ja esim. koppaan saamista pitää harjoitella. Edistystä on kuitenkin jo tapahtunut: Herman varsinkin osoittaa uteliaisuutta ihmisen toimia kohtaan, ja Kipparikin jo jää näkyville oleskelemaan ihmisen läsnäollessa. Hoitotoimenpiteet sujuvat rauhallisin ja varmoin ottein.

Toimitilalla pojat selkeästi hakevat toisistaan turvaa ja läheisyyttä (katso hellyyttävä video alempaa!), eikä heitä haluta erottaa. Herman ja Kippari luovutetaan siis yhteiseen kotiin. Muiden kissojen, ainakin tyttökissojen, kanssa tullaan myös hyvin juttuun. Koirista ei ole kokemusta. Pojat tykkäisivät kovasti, jos kodissa olisi lasitettu parveke tai ulkotarha, jossa tarkkailla pihan tapahtumia.

Kippari ja Herman on leikattu, sirutettu, rokotettu, loishäädetty sekä fiv/felv-testattu.

Poikia voi tulla tapaamaan sovitusti ensikotiin Hervantaan. Laita sähköpostilla viesti, jossa kerrot millaisen kodin voisit heille antaa. Ota ainakin nämä asiat huomioon.

Tiedot

Ota yhteyttä