Fur-gie

-n.1v tyttökissa

-leikattu, loishäädetty, sirutettu

-felv-positiivinen

-ei luovuteta vapaana ulkoilevaksi

-ainoaksi kissaksi

-tulee hyvin toimeen ainakin rauhallisten koirien kanssa, ei kokemusta lapsista

-sopii kotiin, jossa on rauhallista, sekä mahdollisuus leikkiin

Fur-gie on rento ja sopeutuvainen tyttö, joka tykkää leikkiä ja osallistua ympäröivään maailmaan välillä läheltä ja välillä kaukaa. Fur-gie on pelastettu 80-kissan populaatiosta ja näiltä reissuilta mukaan on tarttunut Felv-sairaus, joka heikentää kissan biologista puolustusjärjestelmää, sekä lyhentää elinikäennustetta. Tästä huolimatta Fur-gie on elinvoimainen ja hyvin tilansa ottava neito. Tytön täytyy päästä sairautensa takia ainoaksi kissaksi kotiin, joka ymmärtää ettei elämä ole kiinni elinvuosien määrästä vaan vuosien laadusta. Oletko valmis kokemaan kokonaisvaltaisen kissaelämyksen vailla vertaa?

Luovutusmaksu on kissan erityisestä terveydentilasta johtuen 150e.

Fur-gie asustaa ensikodissa Hervannassa. Ota ensikotiin yhteyttä sähköpostilla kertoen millaisen kodin olisit tarjoamassa Fur-gielle.

11.09.2020 

Ensimmäinen viikko ensikodissa on mennyt odotettuakin paremmin. Fur-gie asui ensimmäiset kaksi päivää kylpyhuoneessa, mutta sen jälkeen se lähtikin rohkein mielin tutkimaan loppuasuntoa. Nyt se on valoittanut itselleen kissapuiden lisäksi talouden nojatuolin ja muutaman hyllyn, joilla se nököttää vahtimassa muiden puuhia.

Fur-gie viihtyy siellä missä tapahtuu ja onkin usein puuhasteluissa mukana. Se rakastaa myös rapsutuksia, ja kehrääkin hullun lailla silttäessä tai herkkuja saadessaan (oikotie tämän kissan sydämeen on ehdottomasti herkkutikut!). Nyt Fur-gie on ollut viimeöinä sängyssä vieressä nukkumassa. Fur-gie tykkää myös leikkiä paljon ja erityisesti sulka- ja keppilelut ovat tytön mieleen!

Ensikodissa on kissoihin tottunut koira, jolle Fur-gie ensimmäisinä päivinä sähisi, mutta ihan muutamassa päivässä pelko muuttuikin mielenkiinnoksi ja nyt Fur-gie kiehnää ja kehrää koiran jaloissa.

Tiedot

Ota yhteyttä