Search
Close this search box.

Filago

Filago on 8/23 populaatiosta pelastettu suloinen kollikissa, josta on nopeasti kuoriutunut rohkea ja reipas seurakissa.

Filago keräsi rohkeutta ensikodissa viikon verran ja huomasi sitten, että ihmisten tekemisiä onkin mielenkiintoista seurata läheltä ja niiltä kannattaa pyytää ruokaa. Ruoan perään Filago on kovasti onkin eikä malta odottaa seuraavaa ruoka-annostaan.

On tosi leikkisä ja haluaisi painia ja vaania muiden kissojen kanssa. Erityisen tärkeä paini- ja unikaveri Filagolle on Magnolia. Filago on ystävällinen muita kissoja kohtaan ja tervehtii heitä iloisesti puskemalla. Magnolian lisäksi samassa ensikodissa on Jamesia ja Filago tuntuu Jamesiastakin kovasti pitävän. Jamesia vaan on vielä sen verran arempi ettei hänestä ole ollut Filagolle painiseuraksi. Mahdollisesti Filago voisi muuttaa myös Jamesian kanssa.

Ruoan perään Filago on tosiaan kovasti ja onkin keittiössä usein vaatimassa palvelua. On myös oppinut pienesti maukumaan. Aina ei ääntä tule vaan pelkästään suu aukeaa. Vielä ei ymmärrä kuinka otetaan makupala nätisti kädestä vaan valitettavasti näykkii ja huitoo ruokkivaa kättä. Silittää ei ole saanut ja perääntyy lähestyvää kättä. Tulee kuitenkin uteliaana lähellä ihmistä ja viihtyy samassa tilassa ihmisen kanssa.

Filagolla on vielä edessään useamman hampaan poisto, minkä jälkeen olisi valmis muuttamaan omaan kotiin. Hän on leikattu, rokotettu, sirutettu, loishäädetty ja fiv/felv-testattu (neg.).

Mikäli olisit kiinnostunut tarjoamaan Filagolle oman kodin, ota yhteyttä ensikodit@kky-ry.fi ja kerro millainen perhe, koti ja arki kissaa luonanne odottaisi.

Vastaathan hakemuksessa ainakin näihin kysymyksiin:
– Kissa on pitkäaikainen kumppani (jopa 20 vuotta). Oletko varautunut myös taloudellisesti kissan säännöllisiin terveystarkastuksiin sen loppuelämän ajaksi?
– Kun reissaat tai sairastat, lyhyt- tai pitkäaikaisesti, onko kissalle hoitaja mietittynä?
– Järjestyykö kodista ikioma paikka, missä kissa saa nukkua ja olla omassa rauhassa?
– Millainen perhe (ihmiset, toiset eläimet), koti ja elämänrytmi kissaa odottaisi luonanne?

Ota yhteyttä

Muita kodinetsijöitä:

Auta meitä auttamaan

Ota kissa vain steriloituna tai kastroituna ja vastuullisesta lähteestä. Jokainen kissa ansaitsee hyvän ja turvallisen elämän. Ethän ota kesäkissaa, etkä hylkää kun kiinnostus lopahtaa. Ajattele kun sitoudut – kissat ovat pitkäikäinen hankinta. Uskalla rakastaa.