Esko ja Mörkö

(Pojat ovat palanneet ensikotiin heistä riippumattomista syistä)

kerran kaksi pientä mustavalkoista kollinpoikaa jotka löysivät tiensä ensikotiin likaisina ja vailla minkäänlaista huolenpitoa aikaisemmin.

Kului päivä jos toinenkin, pennut voimistuivat ja alkoivat luottamaan lähestyvään käteen, käsi ei ollut paha se silitti ja antoi ruokaa.

Kului viikko jos toinenkin ja viimein oli kollipoikien aika tutustua ympärillä olevaan ympäristöön ja ensikodin muihin kissoihin. Tutustuminen meni hyvin ja ei aikaakaan kun pojat olivat osana laumaa.

Kului kuukausi jos toinenkin. Eskon luottamus oli helpompi lunastaa kuin Mörön. Esko luotti perheen isoihin ja pieniin ihmisiin ja nautti saamastaan huomiosta.

Mörkö norkoili kulman takana,seurasi ja purisi mutta lähestyessä painui matkoihinsa vähin äänin.

Veljesten välinen side on hyvin vahva, jos toinen on hukassa toinen “itkee” kunnes toinen tulee tykö.

Kului vuosi jos toinenkin ja ❤️ särkyy katsellessani näitä poikia edelleen täällä etsimässä ja odottamassa sitä ikiomaa kotia.

Molemmat ovat vauhdikkaita leikkijöitä, laserkynä,pallot ja narut ovat oivallisia leikitysvälineitä.

Esko omaa hyvän ja uteliaan luonteen. Tykkää olla muiden kissojen sekä ihmisten seurassa. Seurailee oman perheen touhuja, juttelee, kehräilee ja kulkee jaloissa. Esko on perso herkuille, kerjää kaikkea mitä jääkaappi sisällään pitää.

Valitettavasti Eskonkin elämän alkutaival/lähtökohdat ovat aiheuttaneet päänvaivaa myöhemmässä elämässä. Hampaiden huono kunto on Eskon tapauksessa aiheuttanut sen että Eskolla suusta löytyy enää kulmahampaat. Mikä asiassa on parasta, suunvaivat on selätetty.

Esko omaa myös melkoiset rotusääret jotka kertaalleen taisivat tehdä tepposen tälle pojalle. Eskon vasen takajalka on jouduttu operoimaan murtuneen sääriluun takia ja siitä seurasi pitkä toipumisjakso. Onneksi jalka saatiin kuntoon ja nyt se on entistä ehompi.

Mörkö ei nimensä mukaan majaile pimeässä sängyn alla ja liiku vain öisin. Mörkö on luonteeltaan kiltti ja utelias mutta hyvin harkitseva liikkeidensä suhteen. Pitää kovasti rapsuttelusta ja silittelystä, mutta usein miten ei sitä itse tule hakemaan vaan se vaatii motivoinnin ja lähestymisen ihmisotuksilta.

Mörkö on leikkisä ja välillä veljekset menevät junana toistensa kannoilla. Mörkö on myös perso ruualle, ruokaa syödään niin kauan kuin sitä riittää, tästä johtuen ensikoti on yrittänyt kohtuullista herran ruokailutottumuksia.

Jos ajattelet että Mörkö on päässyt veljeään helpommin elämässä,luulit väärin Möröllä on myös suussa ollut hammasongelmia ja hampaita on jouduttu poistamaan ja tulevaisuudessa varmasti myös lisää.

Jaksoitko lukea loppuun, tuntuiko sydämmessä jotain,heräsikö mielenkiinto näitä onnen kolhimia kollipoikia kohtaan.

Olisiko sinulla koti jossa pojat voisivat loppuelämänsä viettää, perhe jolla riittäisi pitkäjänteisyyttä ja tarmoa ottaa perheeseensä kissat jotka ovat jo pitkään omaa kotia odottaneet.

Sopivat parhaiten aikuiseen kotiin tai kotiin jossa lapset isompia.

Koti, jossa poikien erityistarpeisiin voidaan vastata ja sitoutua.

TULE tutustumaan meihin!