Esikko

Esikko on nuori kissaneiti joka etsii leikintäyteistä loppuelämän kotia.

Esikko tuli yhdistykselle osana navettapopulaatiota ja on tulostaan reipastunut hienosti. Ruoka maistuu erinomaisesti ja leikkiin lähdetään yhdessä muiden kissojen kanssa. Esikko arvostaisi omassa kodissaan leikkisää kissakaveria sekä tietty paljon leikkiseuraa myös ihmiseltään.

Esikko on perusterve ja yhdistyksellä steriloitu, rokotettu, sirutettu ja loishäädetty. FIV/FelV-testi oli negatiivinen.

Jos kiinnostuit Esikosta, laita sähköpostia, jossa kerrot millaisen kodin voisit kissalle tarjota. Kerro ainakin:

• perheestäsi ja muista talouden eläimistä
  • miten olet taloudellisesti valmistautunut kissanhoitoon
  • mitä toiveita sinulla on kissaan liittyen – miksi haluat adoptoida kissan
  • onko kissalle hoitaja siltä varalta että sairastut tai lähdet matkalle

Sopivat kotiehdokkaat pääsevät sovitusti tapaamaan Esikkoa toimitilallemme Raholaan.