fbpx

Eerikki

Omaa kotia etsii kiltti ja pehmeä Eerikki!

Eerikki on otettu talteen pihapopulaatiosta. Eerikillä on FIV, minkä vuoksi on tavallista herkempi infektioille, ja säännölliset lääkärin tarkastukset ovat tulevaisuudessa tarpeen. Erityisesti hampaita on syytä tarkkailla.

Ensikotiin saapuessaan Eerikki oli hyvin arka, ja ensimmäiset viikot menivätkin verhon takana piilossa. Kuitenkin nyt kun ensikotielämää alkaa olla takana hyvä tovi, poika on rohkaistunut suuresti, ja siitä on tullut varsinainen hellyyspallero. Poikaa saa silitellä ja rapsutella vaikka millä mitalla, ja Eerikki myös tulee itse puskemaan ja hakemaan rapsutuksia. Vieraat ihmiset yhä tosin hieman jännittävät. Leikkiä Eerikki ei ensikotiin tullessaan osannut oikeastaan lainkaan, mutta on nyt pikkuhiljaa opetellut siihenkin, ja pallottelee nyt jo innoissaan sekä yksin, että ihmisen kanssa onkilelulla. Öisin tulee jalkoihin nukkumaan, ja päivisin pyörii jatkuvasti jaloissa puskemassa rapsutuksia vailla.

Vaikka Eerikistä onkin kuoriutunut varsin ihmisrakas tapaus, sen kanssa täytyy yhä opetella käsittelemistä, esimerkiksi kiinnipitäminen ja nostaminen ovat sille edelleen aivan kauhistus. Eerikki on myös herkkä, ja uudet tilanteet stressaavat sitä herkästi. Uuden kodin onkin tärkeää ymmärtää, että vaikka Eerikki on hyvinkin paijattava tapaus, täytyy sen edelleen antaa edetä omaa tahtiaan, mutta toisaalta on myös aktiivisesti oltava läsnä ja opetettava ihmisten kanssa elämiseen.

Eerikki luovutetaan leikattuna, sirutettuna, rokotettuna, loishäädettynä ja Fiv/Felv-testattuna (FIV+). Ei vapaasti ulkoilevaksi!

Eerikkiä pääsee tapaamaan ensikotiin Lukonmäessä ja kissasta saa myös kysellä lisää. Mikäli kiinnostuit, ota yhteyttä ensikotiin (iiris_kettu@hotmail.fi). Kerro jo viestissä millainen mahdollinen uusi koti Eerikille olisi tarjolla.

Ota yhteyttä

Jaa tätä mirriä somessa

Share on facebook
Facebook
Share on whatsapp
WhatsApp
Share on twitter
Twitter
Share on email
Email

Yhteistyössä

Auta meitä auttamaan

Ota kissa vain steriloituna tai kastroituna ja vastuullisesta lähteestä. Jokainen kissa ansaitsee hyvän ja turvallisen elämän. Ethän ota kesäkissaa, etkä hylkää kun kiinnostus lopahtaa. Ajattele kun sitoudut – kissat ovat pitkäikäinen hankinta. Uskalla rakastaa.