fbpx

Domino ja Dumle

Sisarukset Domino ja Dumle etsivät aktiivista kotia.  

Domino on vauhdikas ja taitava kiipeilijä, jota eivät pienet esteet pidättele.
Hän on laivakissa, joten tassuista löytyy jokaisesta yksi ylimääräinen varvas. Onneksi näistä ylimääräisistä varpaista ei ole tulevaisuudessakaan haittaa. (muuta kuin pienenä tassunäppäryytenä..)
Domino rakastaa huomiota ja silityksiä melkein yhtä paljon kuin hurjia leikityshetkiä.
Hän on oikea sylivauva, jota ei voi koskaan pitää liian vähää halittavana.

Dumle on suuri seikkailija ja pentueen ehdoton kovis. Hän ehtii aina pentueesta ensimmäisenä joka paikkaan ja isottelee kovasti vastaantuleville kissoille, vaikka kokoa ei vielä ole huimasti kertynytkään. Dumle ei vaan pyydä huomiota, vaan vaatii sitä. Jos ihminen ei ymmärrä nostaa syliin halittavaksi – hän kiipeää itse syliin. Dumle on rohkea ja leikkisä pentu, joka vaatii paljon huomiota ja leikitystä varmasti myös tulevaisuudessa. Sylissäkin poika viihtyy hyvin, kunnes keksii jotain uutta ja mielenkiintoista, jota pitää etunenässä lähteä tutkimaan.

Molemmat pennut ovat tottuneet lapsiin ja toisiin kissoihin. Ne luovutetaan 14vko iässä leikattuna, rokotettuna, sirutettuna sekä madotettuina.

Laitathan viestiä millainen koti sinulla olisi tarjota näille vauhtiveljeksille.

Ota yhteyttä

Jaa tätä mirriä somessa

Share on facebook
Facebook
Share on whatsapp
WhatsApp
Share on twitter
Twitter
Share on email
Email

Yhteistyössä

Auta meitä auttamaan

Ota kissa vain steriloituna tai kastroituna ja vastuullisesta lähteestä. Jokainen kissa ansaitsee hyvän ja turvallisen elämän. Ethän ota kesäkissaa, etkä hylkää kun kiinnostus lopahtaa. Ajattele kun sitoudut – kissat ovat pitkäikäinen hankinta. Uskalla rakastaa.