fbpx

Dina

Dina on arviolta 4-vuotias populaatiokissaneiti, joka viihtyy niin yksin kuin seurassa.

Dina tykkää rentoilla kiipeilypuissa ja on ajoittain antanut silittää kunhan lähestyminen on toteutettu erittäin rauhallisesti ja varovaisesti.

Dina on ihastuttava kissa jolla on iän tuomaa levollisuutta ja ylenpalttinen rallittelu ja huliviliaika alkaa olla ohi eli sopisi hyvin aikuiskotiin tai kotiin jossa on vanhempia kissan omaa persoonaa kunnioittavia lapsia. Dinasta kehkeytyy vielä kissamaisempi oman kodin löytyessä eli älä epäröi ottaa yhteyttä mikäli Dina tuntuu sopivan elämäänne.

Dinan hampaat, kuten ihanteellisesti ja ennaltaehkäisevästi jokaisen kissan, on hyvä käydä tarkastamassa vähintään vuoden välein.

Dina etsii kotia leikattuna, rokotettuna, loishäädettynä, sirutettuna sekä fiv/felv-testattuna (neg).

Otathan yhteyttä ilmoituksessa näkyvään osoitteeseen sähköpostitse johon kuvailet alla olevien kysymysten avulla millaiseen kotiin Dina pääsisi:

-Kissa on pitkäaikainen kumppani (jopa 20 vuotta). Oletko varautunut myös taloudellisesti Dinan säännöllisiin terveystarkastuksiin ja mahdolliseen lääkehoitoon?

-Kun reissaat tai sairastat, lyhyt- tai pitkäaikaisesti, onko Dinan hoito-olosuhteet mietitty?

-Järjestyykö kodista ikioma paikka, missä neiti saa nukkua ja olla omassa rauhassa?

-Millainen perhe (ihmiset, toiset eläimet), koti ja elämänrytmi Dinaa odottaisi luonanne?

Ota yhteyttä

Jaa tätä mirriä somessa

Share on facebook
Facebook
Share on whatsapp
WhatsApp
Share on twitter
Twitter
Share on email
Email

Yhteistyössä

Auta meitä auttamaan

Ota kissa vain steriloituna tai kastroituna ja vastuullisesta lähteestä. Jokainen kissa ansaitsee hyvän ja turvallisen elämän. Ethän ota kesäkissaa, etkä hylkää kun kiinnostus lopahtaa. Ajattele kun sitoudut – kissat ovat pitkäikäinen hankinta. Uskalla rakastaa.