Dango ja Salvia

Pentusiskokset Dango ja Salvia etsivät kotia!

Dango on kilpikonnavärinen, Salvia puolestaan ruskearaidallinen valkoinen. Kumpikin on käsiteltävissä ja sallivat toisinaan silittää, mutta eivät kuitenkaan ole ihmisen parissa kasvaneet ja lähempi tuttavuus ja luottamus on vielä muodostumatta. Kodin ei siis kannata säikähtää alkusähinöitä, vaan antaa kissoille aikaa sekä tutustua uusiin perheenjäseniinsä rauhassa leikin ja hyvän ruoan avulla. Siskokset saavat seuraa ja turvaa toisistaan ja siksi heidät luovutetaan lähtökohtaisesti yhteiseen kotiin.

Molemmat kissat on steriloitu, sirutettu ja rokotettu sekä useaan kertaan loishäädetty. Silmätulehdusta ja hengitystieoiretta on hoidettu antibiooteilla, joilla oireet menivät ohi.

Jos haluaisit adoptoida kaksikon, ota yhteyttä sähköpostitse. Kerro hakemuksessasi ainakin:

• millainen perheesi ja kotisi on? Onko muita lemmikkejä?
  • oletko varautunut siihen, että kissan ruokinta, hiekat ja erityisesti eläinlääkärikäynnit vievät paljon rahaa?
  • miksi haluat adoptoida juuri kissan, mitä toiveita sinulla on kissaan liittyen?
  • miten järjestät kissan hoidon, kun olet matkalla/sairaana?

Sopivat ehdokkaat pääsevät tapaamaan Salviaa ja Dangoa toimitilallemme Raholaan.