Damso

1-vuotias kollipoika Damso on populaatiotaustainen hurmuri. Alkujännityksen jälkeen Damso on hiljalleen keksinyt leikityksen hauskuuden ja lähtenyt vauhdikkaasti mukaan peleihin. Kodilta vaaditaan kuitenkin kärsivällisyyttä ja ymmärrystä aran kissan tarpeille. Damso viihtyy hyvin muiden yhdistyksen kissojen kanssa ja on kavereita erityisesti populaatioporukkansa kanssa. Damso kaipaa kotonaan kissakaveria, taikka sitten joku yhdistyksen kissoista voisi lähteä mukaan, esimerkiksi Alonzo.

Damso on perusterve, rokotettu, sirutettu, kastroitu ja FIV/FelV-testattu (neg.). Damso on myös monesti loishäädetty.

Jos haluaisit adoptoida Damson, laita hakemus sähköpostilla. Ota kantaa ainakin näihin:

• Kissa on pitkäaikainen kumppani (jopa 20 vuotta). Oletko varautunut myös taloudellisesti kissan säännöllisiin terveystarkastuksiin sen loppuelämän ajaksi?
  • Kun reissaat tai sairastat, lyhyt- tai pitkäaikaisesti, onko kissalle hoitaja mietittynä?
  • Järjestyykö kodista ikioma paikka, missä Damso saa nukkua ja olla omassa rauhassa?
  • Millainen perhe (ihmiset, toiset eläimet), koti ja elämänrytmi kissaa odottaisi luonanne?

Sopivat kotiehdokkaat voivat tulla tapaamaan Damsoa toimitilallemme Raholaan.

Kaveri mukaan?

Kaveriksi veljeni Alonzo

Mukaani ottaisin hänet. Tueksi ja turvaksi - oman kaverini. Tutustu kissakaveriini.