fbpx

Dali

Terve, mä oon Dali!

Oon vajaa puolivuotias erittäin hurmaava kollipoika. Oon asunut elämäni ekat viikot ulkona populaatiossa, mut sit mut otettiin sisälle turvaan ja sain ruokaa. Sain kans tosi pahaa lääkettä, mut en oo enää kipee!

Mä tykkään tosi paljon kissakavereista, niitten kans on parasta rallata yöllä tai sit nukkua päikkärit yhdessä kasassa enskamamman sängyllä, käperrytään me joskus yölläkin enskamamman kylkeen kiinni. Sulla siis täytyy olla mulle kissakaveri tai viel parempi jos saisin jonkun mun kavereista mukaan! Voitais sit aina leikkiä yhdessä meidän iki-omassa kodissa. Mussa riittää vauhtia kuulemma yhden pienen kylän edestä!

Mun SUUUURRRRINTA herkkua on muikut, joita enskamamma välillä meille tuo palvelutiskiltä. Leikin niillä kyllä ensin, murisen hurjana ja yritän pari piilottaa sänkyyn myöhemmäksi (joku ne aina vie sieltä silti). Muuten tykkään todella paljon syödä raakalihapullia ja kanansydämiä, näitä mulle tarjoillaan tyyliin joka päivä! Muutenkin oon niin iso ja vahva poika et syön vaan viljattomia ja sokerittomia ruokia ja haluisin et niin olis myös jatkossa.

Vaikka itse sanonkin, niin oon aika taitava kampaaja. Joskus kun enskamamma koittaa nukkua, käyn laittamassa sen nutturan uuteen uskoon! Sen jälkeen mun suu on kyllä täynnä hiuksia ja enskamamma joutuu niitä kaivelemaan mun suusta, etten söis niitä hiuksia. Enskamamma sanoo kans joskus lyövänsä päätään mun takia seinään, mut mun mielestä se kuulostaa vaan hölmöltä.

Ota yhteyttä

Jaa tätä mirriä somessa

Facebook
WhatsApp
Twitter
Email

Kaveri mukaan?

Dali voisi mielellään haluta kaveriksi Mimin, Tamagon, Savun tai Ichigon

Mukaani ottaisin hänet. Tueksi ja turvaksi - oman kaverini. Tutustu kissakaveriini.

Yhteistyössä

Auta meitä auttamaan

Ota kissa vain steriloituna tai kastroituna ja vastuullisesta lähteestä. Jokainen kissa ansaitsee hyvän ja turvallisen elämän. Ethän ota kesäkissaa, etkä hylkää kun kiinnostus lopahtaa. Ajattele kun sitoudut – kissat ovat pitkäikäinen hankinta. Uskalla rakastaa.