fbpx

Dahlia

Populaatiokissa Dahlia on kissamaailman Sarah Connor. Dahlia tuli toimitilalle suuren poskiruhjeen, korvapunkkien, kalikitartunnan sekä mittavien hammashaasteiden kanssa. Dahlia oli kaikesta huolimatta terästä ja sosiaalisen tarpeen kyllästämää kissaa mikä näyttäytyi seurallisuutena ja ympäristön tarkkailuhaluna eikä ole sulkeutunut kovan maailman kokemisesta huolimatta. Ruhjeet hoidettiin ja ne parantuivat, myös akuutit hammashaasteet on nyt selätetty, kaliki jättää Dahlian kantajaksi oireettomana/oireellisena (flunssaisuus). Tämä edellyttää sitä että Dahlia olisi kodin ainoa kissa tai kodissa olisi jo kalikikantajia yhtälailla. Kodin on hyvä myös varautua käymään hammastarkastuksessa viimeistään vuoden sisään.

Dahlia on aika itsenäinen tapaus eli sopisi hyvin ainoaksi kissaksi rauhalliseen kotiin joka on valmis huolehtimaan viisaasta selviytyjästä ja hänen terveydestään.

Mikäli Dahliassa oli sitä jotain ja tunnet sisimmässäsi yhteyttä häneen, ota yhteyttä ja kerro tarjoamistasi olosuhteista sekä kysy lisää Dahliasta ja hänen terveydestään.

Dahlia etsii kotia leikattuna, rokotettuna, loishäädettynä, sirutettuna sekä fiv/felv-testattuna (neg).

Otathan yhteyttä ilmoituksessa näkyvään osoitteeseen sähköpostitse johon kuvailet alla olevien kysymysten avulla millaiseen kotiin Dahlia pääsisi:

-Kissa on pitkäaikainen kumppani (jopa 20 vuotta). Oletko varautunut myös taloudellisesti Dahlian säännöllisiin terveystarkastuksiin ja mahdolliseen lääkehoitoon?

-Kun reissaat tai sairastat, lyhyt- tai pitkäaikaisesti, onko Dahlian hoito-olosuhteet mietitty?

-Järjestyykö kodista ikioma paikka, missä neiti saa nukkua ja olla omassa rauhassa?

-Millainen perhe (ihmiset, toiset eläimet), koti ja elämänrytmi Dahliaa odottaisi luonanne?

Ota yhteyttä

Jaa tätä mirriä somessa

Share on facebook
Facebook
Share on whatsapp
WhatsApp
Share on twitter
Twitter
Share on email
Email

Yhteistyössä

Auta meitä auttamaan

Ota kissa vain steriloituna tai kastroituna ja vastuullisesta lähteestä. Jokainen kissa ansaitsee hyvän ja turvallisen elämän. Ethän ota kesäkissaa, etkä hylkää kun kiinnostus lopahtaa. Ajattele kun sitoudut – kissat ovat pitkäikäinen hankinta. Uskalla rakastaa.