fbpx

Columba

Columba on Siriuksen sisko. Columba on vielä ujompi, mutta on ensikodissa koko ajan ihmisten seruana ja on hyvin leikkisä. Leikkii tosi paljon ja tulee aivan sentin päähän ihmisestä jos on mieleinen lelu. Columba hakee turvaa muista kissoista ja tarvitsee omaan kotiinsa kissakaverin.

Sirius on ”johtaja” ja rohkaisee myös Columbaa. Ovat kovin leikkisiä molemmat ja varsinkin aamuisin ja iltaisin. Ovat hyviä syömään. Leikkikalut ovat mieleisiä, varsinkin pingispallot ja pallot paitsi ei kolisevat. Keppilelut ovat ihan parhaita ja innostuvat niistä jos ihminen vaan jaksaa leikittää.

Columba luovutetaan loishäädettyinä, kahdesti rokotettuina, sirutettuina ja steriloituina.

Ennen hakemuksen lähettämistä mieti valmiiksi:

  • oletko valmis tarjoamaan huolehtivan kodin jopa 20 vuodeksi?
  • onko kotisi kissaturvallinen, eli esimerkiksi karkaaminen ei onnistu ikkunoista tai parvekkeelta?
  • onko sinulla aikaa tutustua uuteen perheenjäseneen?
  • oletko taloudellisesti varautunut kissan kuluihin (niin tarvikkeisiin, laadukkaaseen ruokaan kuin eläinlääkärikäynteihin)?

Tuo ainakin nämä asiat ilmi hakemuksessasi ja kerro myös vapaasti itsestäsi ja perheestäsi. Emme luovuta kissoja vapaasti ulkoileviksi.

Ota yhteyttä

Jaa tätä mirriä somessa

Facebook
WhatsApp
Twitter
Email

Kaveri mukaan?

Sisko Sirius

Mukaani ottaisin hänet. Tueksi ja turvaksi - oman kaverini. Tutustu kissakaveriini.

Yhteistyössä

Auta meitä auttamaan

Ota kissa vain steriloituna tai kastroituna ja vastuullisesta lähteestä. Jokainen kissa ansaitsee hyvän ja turvallisen elämän. Ethän ota kesäkissaa, etkä hylkää kun kiinnostus lopahtaa. Ajattele kun sitoudut – kissat ovat pitkäikäinen hankinta. Uskalla rakastaa.