fbpx

Columba ja Sirius

Sirius (vas.) ja Columba etsivät yhteistä kotia.

Sirius ja Columba ovat siskokset. Sirius on pitkäkarvaisempi ja vaatii totuttamista harjaamiseen. Columba on enemmän mammantyttö ja hänellä on tapana piiloutua lakanan alle. Molemmat kissat eivät ole kovin tottuneita ihmiseen, joskin heiluvat lelut kiinnostavat. Leikittämisellä ja läsnäololla ujous ja arkailu helpottavat pikkuhiljaa.

Ensikodissa elettyään noin kuukauden Columba on vielä arahko mutta Sirius on rohkaistunut tosi paljon. Sirius on ”johtaja” ja rohkaisee myös Columbaa. Ovat kovin leikkisiä molemmat ja varsinkin aamuisin ja iltaisin. Ovat hyviä syömään. Leikkikalut ovat mieleisiä, varsinkin pingispallot ja pallot paitsi ei kolisevat. Keppilelut ovat ihan parhaita ja innostuvat niistä jos ihminen vaan jaksaa leikittää.

Kissat luovutetaan loishäädettyinä, kahdesti rokotettuina, sirutettuina ja steriloituina.

Ennen hakemuksen lähettämistä mieti valmiiksi:

  • oletko valmis tarjoamaan huolehtivan kodin jopa 20 vuodeksi?
  • onko kotisi kissaturvallinen, eli esimerkiksi karkaaminen ei onnistu ikkunoista tai parvekkeelta?
  • onko sinulla aikaa tutustua uusiin perheenjäseniin?
  • oletko taloudellisesti varautunut kissojen kuluihin (niin tarvikkeisiin, laadukkaaseen ruokaan kuin eläinlääkärikäynteihin)?

Tuo ainakin nämä asiat ilmi hakemuksessasi ja kerro myös vapaasti itsestäsi ja perheestäsi. Emme käsittele puutteellisia hakemuksia. Emme luovuta kissoja vapaasti ulkoileviksi. Kahden pentukissan luovutusmaksu on 570 euroa.

Ota yhteyttä

Jaa tätä mirriä somessa

Share on facebook
Facebook
Share on whatsapp
WhatsApp
Share on twitter
Twitter
Share on email
Email

Yhteistyössä

Auta meitä auttamaan

Ota kissa vain steriloituna tai kastroituna ja vastuullisesta lähteestä. Jokainen kissa ansaitsee hyvän ja turvallisen elämän. Ethän ota kesäkissaa, etkä hylkää kun kiinnostus lopahtaa. Ajattele kun sitoudut – kissat ovat pitkäikäinen hankinta. Uskalla rakastaa.