fbpx

Atla ja Himputti

  1. Tämä kaksikko etsii nyt kotia kahdestaan!
Atla on upea populaatiotaustainen kissaneiti n.1v.
Atla tykkää muiden seurasta ja välillä äityy leikkimään, mutta on vielä ujonpuoleinen ja tarvitsee lajitoverin seurakseen, jotta kasvaa täysipainoiseksi kissaksi.
Atlan terveydessä ei ole poikkeavaa.
Atla on tosi aktiivinen, tykkään leikkiä leluhiirellä tai vaikka meikkisienellä. Välillä leikkipainii Himputin kanssa. Ja välillä nukkuvat ihan kylkikyljessä päikkäreitä tai sitten toinen kiipeilytelineellä ja Atla silloin tällöin jopa mun sängyssä.
Atla tulee puskemaan jalkoja, kun laitan aamulla ruokaa. Aamuisin tulee viereen katsomaan olenko herännyt ja sitten haluaa että vähän aikaa rapsutellaan.

Himputti tykkäsi KKY-aikansa alussa pakoilla yläilmoihin ja jättäytyä vuorovaikuttamasta maallisten ihmisturhakkeiden kanssa, mutta on sittemmin päätynyt käsinkosketeltavalle tasolle ja antanut silittää ja rapsuttaa kun on lähestynyt kunnioittavasti ja Himputin sisäistä maailmaa arvostavasti.

Himputti on lempeä ja rauhaa tarvitseva kissa joka toivoisi löytävänsä rauhallisen aikuiskodin jolle avata suurta maailmaansa silmämunien takana.

Himputti on edelleen arka ja silittämään pääsee kun hänelle se käy. Tulee joko viereen rapsuttavaksi tai sitten tulee sängyn alle, että siitä voi rapsuttaa. Edelleen juoksee karkuun kun nousee esim sängyltä ylös.

Molemmat ovat nyt syöneet raakaruokaa(joka siis tulee pitemmän päälle halvemmaksi kuin normi märkäruoka) eikä ole oikein märkäruoka maistunu tällä hetkellä ainoa mikä menee niin prima cat:n märkäruoka kastikkeella ei hyytelöä.

Ei sovi lapsiperheeseen, koska ovat edelleen arkoja. Ja muutenkin rauhallinen koti olisi hyvä. Heillä menee kuitenkin oma aikansa ennen kun luottaa ja antaa koskea.

Himputti sekä Atla etsivät kotia leikattuna, rokotettuna, loishäädettynä, sirutettuna sekä fiv/felv-testattuna (neg).

Otathan yhteyttä ilmoituksessa näkyvään osoitteeseen sähköpostitse johon kuvailet alla olevien kysymysten avulla millaiseen kotiin kaksikko pääsisi:

-Kissa on pitkäaikainen kumppani (jopa 20 vuotta). Oletko varautunut myös taloudellisesti kaksikon säännöllisiin terveystarkastuksiin ja mahdolliseen lääkehoitoon?

-Kun reissaat tai sairastat, lyhyt- tai pitkäaikaisesti, onko kaksikon hoito-olosuhteet mietitty?

-Järjestyykö kodista ikioma paikka, missä neidit saa nukkua ja olla omassa rauhassa?

-Millainen perhe (ihmiset, toiset eläimet), koti ja elämänrytmi neitejä odottaisi luonanne?

Kuvia kuvannut mm. @rutteli

Ota yhteyttä

Jaa tätä mirriä somessa

Facebook
WhatsApp
Twitter
Email

Yhteistyössä

Auta meitä auttamaan

Ota kissa vain steriloituna tai kastroituna ja vastuullisesta lähteestä. Jokainen kissa ansaitsee hyvän ja turvallisen elämän. Ethän ota kesäkissaa, etkä hylkää kun kiinnostus lopahtaa. Ajattele kun sitoudut – kissat ovat pitkäikäinen hankinta. Uskalla rakastaa.