Atla

Atla on upea arviolta 6kk oleva populaatiotaustainen kissaneidin alku.
Atla tykkää muiden seurasta ja välillä äityy leikkimään, mutta on vielä ujonpuoleinen ja tarvitsee lajitoverin seurakseen jotta kasvaa täysipainoiseksi kissaksi.
Atlalla on vielä maitohampaat vaihtumassa ja terveydessä ei ole poikkeavaa.
Jos Atlassa on sitä jotain, otathan yhteyttä ja kerrot alla olevien kysymysten avulla mikä Atlaa odottaisi luonanne.

Atla etsii kotia leikattuna, rokotettuna, loishäädettynä, sirutettuna sekä fiv/felv-testattuna (neg).

Otathan yhteyttä ilmoituksessa näkyvään osoitteeseen sähköpostitse johon kuvailet alla olevien kysymysten avulla millaiseen kotiin Atla pääsisi:

-Kissa on pitkäaikainen kumppani (jopa 20 vuotta). Oletko varautunut myös taloudellisesti Atlan säännöllisiin terveystarkastuksiin ja mahdolliseen lääkehoitoon?

-Kun reissaat tai sairastat, lyhyt- tai pitkäaikaisesti, onko Atlan hoito-olosuhteet mietitty?

-Järjestyykö kodista ikioma paikka, missä neiti saa nukkua ja olla omassa rauhassa?

-Millainen perhe (ihmiset, toiset eläimet), koti ja elämänrytmi Atlaa odottaisi luonanne?