Atla ja Himputti

1. Tämä kaksikko etsii nyt kotia kahdestaan!
Atla on upea populaatiotaustainen kissaneiti n.1v.
Atla tykkää muiden seurasta ja välillä äityy leikkimään, mutta on vielä ujonpuoleinen ja tarvitsee lajitoverin seurakseen, jotta kasvaa täysipainoiseksi kissaksi.
Atlan terveydessä ei ole poikkeavaa.
Atla on tosi aktiivinen, tykkään leikkiä leluhiirellä tai vaikka meikkisienellä. Välillä leikkipainii Himputin kanssa. Ja välillä nukkuvat ihan kylkikyljessä päikkäreitä tai sitten toinen kiipeilytelineellä ja Atla silloin tällöin jopa mun sängyssä.
Atla tulee puskemaan jalkoja, kun laitan aamulla ruokaa ja antaa siinä sit pikaisesti silittää/rapsuttaa, mutta sitten juoksee karkuun. On sen verran uusi asia hänelle ettei oikein tiedä miten pitäis suhtautua, mutta tulee sitten kuitenkin uudestaan lähemmäs.

Himputti tykkäsi KKY-aikansa alussa pakoilla yläilmoihin ja jättäytyä vuorovaikuttamasta maallisten ihmisturhakkeiden kanssa, mutta on sittemmin päätynyt käsinkosketeltavalle tasolle ja antanut silittää ja rapsuttaa kun on lähestynyt kunnioittavasti ja Himputin sisäistä maailmaa arvostavasti.

Himputti on lempeä ja rauhaa tarvitseva kissa joka toivoisi löytävänsä rauhallisen aikuiskodin jolle avata suurta maailmaansa silmämunien takana.

Himputti on edelleen arka ja silittämään pääsee yleensä vaan jos hän on kiipeilytelineellä. Hetken antaa rapsutella ja silitellä.

Molemmat ovat nyt syöneet raakaruokaa(joka siis tulee pitemmän päälle halvemmaksi kuin normi märkäruoka) eikä ole oikein märkäruoka maistunu kun välillä sitä kokeillu antaa.

Himputti sekä Atla etsivät kotia leikattuna, rokotettuna, loishäädettynä, sirutettuna sekä fiv/felv-testattuna (neg).

Otathan yhteyttä ilmoituksessa näkyvään osoitteeseen sähköpostitse johon kuvailet alla olevien kysymysten avulla millaiseen kotiin kaksikko pääsisi:

-Kissa on pitkäaikainen kumppani (jopa 20 vuotta). Oletko varautunut myös taloudellisesti kaksikon säännöllisiin terveystarkastuksiin ja mahdolliseen lääkehoitoon?

-Kun reissaat tai sairastat, lyhyt- tai pitkäaikaisesti, onko kaksikon hoito-olosuhteet mietitty?

-Järjestyykö kodista ikioma paikka, missä neidit saa nukkua ja olla omassa rauhassa?

-Millainen perhe (ihmiset, toiset eläimet), koti ja elämänrytmi neitejä odottaisi luonanne?

Kuvia kuvannut mm. @rutteli