Search
Close this search box.

Anton

Hieno kolli Anton hakee nyt omaa kotia.

Anton on komea kolli – vähän jo liiankin komea, jos vatsanympärystä mitataan. Ruoka maistuu erittäin hyvin ja niin myös painihetket bestis-Severin kanssa. Antonilla on ollut tapana löllähtää kyljelleen makaamaan oven eteen (“etpäs lähde mihinkään!”) ja oikeasta kohdasta saa silittää jo oikein antaumuksella. Anton on elellyt osana kahdeksan kissan porukkaa viime kuukaudet ja viihtyy tässä porukassa hyvin. Omaan kotiin Anton lähtisi varmasti mieluiten Severin kanssa.

Anton on ollut vatsaongelmien vuoksi pidempään erikoisruokavaliolla ja maitohappobakteerilisällä. Ruokavaliota on nyt vatsan rauhoituttua alettu hiljalleen laajentamaan. Ruokintaa tulee kotona jatkaa Antonille sopivilla ruoilla. Neuvomme tästä lisää kotiehdokkaita. Ruoan määrää on syytä kontrolloida omassa kodissa, että liika pyöreys saadaan karisemaan pois.

Anton on leikattu, rokotettu, sirutettu, FIV/FelV-testattu (neg) sekä useasti loishäädetty. Myös kattavat ulostetutkimukset on teetetty useampaan kertaan, niissä ei löydöksiä.

Vastaathan hakemuksessa ainakin näihin kysymyksiin:
– Kissa on pitkäaikainen kumppani (jopa 20 vuotta). Oletko varautunut myös taloudellisesti kissan säännöllisiin terveystarkastuksiin sen loppuelämän ajaksi?
– Kun reissaat tai sairastat, lyhyt- tai pitkäaikaisesti, onko kissalle hoitaja mietittynä?
– Järjestyykö kodista ikioma paikka, missä kissa saa nukkua ja olla omassa rauhassa?
– Millainen perhe (ihmiset, toiset eläimet), koti ja elämänrytmi kissaa odottaisi luonanne?

Ota yhteyttä

Muita kodinetsijöitä:

Auta meitä auttamaan

Ota kissa vain steriloituna tai kastroituna ja vastuullisesta lähteestä. Jokainen kissa ansaitsee hyvän ja turvallisen elämän. Ethän ota kesäkissaa, etkä hylkää kun kiinnostus lopahtaa. Ajattele kun sitoudut – kissat ovat pitkäikäinen hankinta. Uskalla rakastaa.