Alli ja Onni

Kissakaverukset Alli ja Onni etsivät nyt yhteistä kotia. He tulivat KKY:lle kodinvaihtajina. Edellisessä kodissa ovat tottuneet valjasulkoiluun. Molemmat syövät raakaruokia, märkäruokia sekä raksuja. Yhdessä kaveruksilla on tapana ottaa kunnon spurtteja hiekkalaatikosta lähtiessä ja siitä yleensä lähtee käyntiin kunnon ralli ympäri asuntoa. 🙂 Ei ole tiedossa, miten suhtautuvat koiriin ja pieniin lapsiin.

Alli, tuo kippurahäntäinen sinikilpikonna tyttö, RAKASTAA syömistä ja rapsutuksia. Syöminen on Allille niin iso intohimo, että hän voisi helposti ylensyödä itsensä päivittäin. Vaikka Alli olisi juuri saanut ruokansa, syöksyy hän välipalan toivossa salaman lailla takaisin keittiöön jonkun sinne mennessä. Ruoka on yleensä myös niin ihanaa, että Alli hotkii sen. Tästä on seurannut vatsanpuruja. Niipä Alli onkin saanut ensikodissa totutella syömään korotetulta ruokailutasolta ja vielä myös nauttimaan ruokansa ahmimisenestolautaselta. Tämä on auttanut hyvin ehkäisemään vatsavaivoja. Alli hakeutuu lähes päivittäin kehräten syliin rapsuteltavaksi. Saatat herätä myös aamuyöstä siihen, että joku nukkuu päälläsi. -Allihan se siinä! Öinen (lelujen) saalistus on myös Allin lempipuuhaa! Hän tuo saaliinsa aina kovasti maukuen näytille!

Onni, komea oranssi poika, on äärimmäisen kiltti, sosiaalinen ja reipas kissa. Onnilla on tapana tulla ovelle tervehtimään, kun ihmisiä tulee kylään. Onni rakastaa loikoilua auringossa ja myös omaa rauhaa. Onni ei tule syliin rapsuteltavaksi laisinkaan, mutta nauttii toki, jos häntä ohimennen rapsutellaan. Onnin saa toki ottaa syliin ja kävellen kanniskella ympäriinsä. Tällöin alkaa yleensä kuulumaan myös kehräystä. Istumaan ei kuitenkaan parane Onni sylissä mennä, sillä silloin hän hyppää pois. Onni rakastaa mm. kissanminttuleluja ja lelukeppien perässä juoksemista. Onni tekee myös valtavia loikkia lelukeppiä heilutettaessa!

Jos kiinnostuit Allista ja Onnista, ota yhteyttä sähköpostilla. Kerro viestissäsi mm.

  • Oletko varautunut taloudellisesti kissojen säännöllisiin terveystarkastuksiin niiden loppuelämän ajaksi? Kissa on pitkäaikainen kumppani (jopa 20 vuotta).
  • Kun reissaat tai sairastat, onko kissoille hoitaja mietittynä?
  • Järjestyykö kodista ikioma paikka, jossa kissat saavat nukkua ja olla omassa rauhassa?
  • Millainen koti ja elämänrytmi kissoja odottaisi?
Ota yhteyttä

Muita kodinetsijöitä:

Auta meitä auttamaan

Ota kissa vain steriloituna tai kastroituna ja vastuullisesta lähteestä. Jokainen kissa ansaitsee hyvän ja turvallisen elämän. Ethän ota kesäkissaa, etkä hylkää kun kiinnostus lopahtaa. Ajattele kun sitoudut – kissat ovat pitkäikäinen hankinta. Uskalla rakastaa.