fbpx

Alfa ja Jari

Alfa&Jari on arviolta 5 kk ikäinen erottamaton kaksikko.

He ovat eläneet elämänsä ensimmäiset kaksi kuukautta ulkopopulaatiossa, viime kuukaudet ensikodissa.
Tämä täysin kesy ja valtavan ihmisrakas kaksikko etsii omaa loppuelämän kotia, missä niillä on tilaa rellestää (sillä vauhtia tässä parivaljakossa piisaa), ja missä he saavat riittävästi pentujen tarvitsemaa huomiota, aktivointia ja läheisyyttä.
Molemmat viihtyvät paljon sylissä, Jartsa köllöttää rennosti mitä mielikuvituksellisimmissa asennoissa mieluiten aivan ihmisessä kiinni ja Alfa hakeutuu myös ihan lähelle, iltaisin vaikkapa kirjaa lukevan ihmisen pään päälle ja öisin peiton alle. Menoa säestää hurja kehräys.

Alfa toipuu parhaillaan napatyräleikkauksesta.

Pojat on kastroitu, sirutettu, useaan kertaan loishäädetty ja kolmeen kertaan rokotettu.

Mikäli olet halukas tarjoamaan tälle kissakaksikolle kodin, ota yhteyttä ensikotiin. Kerro viestissä itsestäsi, perheestäsi ja kokemuksestasi kissojen suhteen. Kerro myös millainen koti ja arki kissoja luonanne odottaisi, sekä miten olette valmistautuneet pentujen tuloon.

Ota yhteyttä

Jaa tätä mirriä somessa

Facebook
WhatsApp
Twitter
Email

Yhteistyössä

Auta meitä auttamaan

Ota kissa vain steriloituna tai kastroituna ja vastuullisesta lähteestä. Jokainen kissa ansaitsee hyvän ja turvallisen elämän. Ethän ota kesäkissaa, etkä hylkää kun kiinnostus lopahtaa. Ajattele kun sitoudut – kissat ovat pitkäikäinen hankinta. Uskalla rakastaa.