Search
Close this search box.

Alex

Alex tuli yhdistykselle osana isompaa populaatiotaustaista kissajoukkoa. Koko porukalla esiintyi pitkään ripulia, joka kuitenkin selätettiin vatsaystävällisellä ruokavaliolla, ja nyt kissoille menee jo täysin normaali ruoka. Muuten Alex on ollut perusterve kissa.

Alex on vielä ihmisiä kohtaan hyvin arka, muttei mitenkään aggressiivinen- ihmisten paikalla ollessa vain on Alexin mielestä parempi olla visusti piilossa. Oikeassa ympäristössä Alex varmasti uskaltautuisi enemmän esillekin. Luonteeltaan Alex vaikuttaa olevan melko rauhallinen köllöttelijä.

Alex tulee ilmeisen hyvin toimeen muiden kanssa ja hakee myös turvaa kavereista tarvittaessa. Toisaalta Alex kuitenkin näyttäisi viettävät usein aikaa omassa rauhassansa. Alex etsiikin kotia mieluiten jonkun rauhallisen kissan kaverina.

Omalta kodiltansa Alex toivoisi myös ymmärrystä arkaa kissaa kohtaan, turvallisuutta ja aikaa kerätä rohkeuttansa.

Päivitys 3.2.2024: Alex on rohkaistunut todella paljon! Alexia on päästy jo rapsuttamaan, ja poika on jopa kehrännyt tyytyväisenä saamastaan huomiosta.

Vastaathan hakemuksessa ainakin näihin kysymyksiin:
– Kissa on pitkäaikainen kumppani (jopa 20 vuotta). Oletko varautunut myös taloudellisesti kissan säännöllisiin terveystarkastuksiin sen loppuelämän ajaksi?
– Kun reissaat tai sairastat, lyhyt- tai pitkäaikaisesti, onko kissalle hoitaja mietittynä?
– Järjestyykö kodista ikioma paikka, missä kissa saa nukkua ja olla omassa rauhassa?
– Millainen perhe (ihmiset, toiset eläimet), koti ja elämänrytmi kissaa odottaisi luonanne?

Ota yhteyttä

Muita kodinetsijöitä:

Auta meitä auttamaan

Ota kissa vain steriloituna tai kastroituna ja vastuullisesta lähteestä. Jokainen kissa ansaitsee hyvän ja turvallisen elämän. Ethän ota kesäkissaa, etkä hylkää kun kiinnostus lopahtaa. Ajattele kun sitoudut – kissat ovat pitkäikäinen hankinta. Uskalla rakastaa.