Search
Close this search box.

Adam

Komea Adam on valmis löytämään ikioman kodin.

Adam on tullut yhdistykselle osana isompaa kissajoukkoa ja elellyt seitsemän muun kissan seurassa viime kuukaudet. Adam tulee ilmeisen hyvin toimeen muiden kanssa ja hakee myös turvaa kavereista tarvittaessa. Adam voisikin arvostaa yhteistä kotia jonkun tutun kissakaverin kanssa. Adam on vielä arahko, muttei aggressiivinen tai muuten arvaamaton – Adam kaipaa vain aikaa ja tottumista uusiin ihmisiin ja muihin perheenjäseniin.

Adam on ollut vatsaongelmien vuoksi pidempään erikoisruokavaliolla ja maitohappobakteerilisällä. Ruokavaliota on nyt vatsan rauhoituttua alettu hiljalleen laajentamaan. Ruokintaa tulee kotona jatkaa Adamille sopivilla ruoilla. Neuvomme tästä lisää Adamin kotiehdokkaita. Ruoan määrää on myös hyvä tarkkailla omassa kodissa, ettei Adamin paino pyörähdä ylipainon puolelle.

Adam on leikattu, rokotettu, sirutettu, FIV/FelV-testattu (neg) sekä useasti loishäädetty. Myös kattavat ulostetutkimukset on teetetty useampaan kertaan, niissä ei löydöksiä.

Vastaathan hakemuksessa ainakin näihin kysymyksiin:
– Kissa on pitkäaikainen kumppani (jopa 20 vuotta). Oletko varautunut myös taloudellisesti kissan säännöllisiin terveystarkastuksiin sen loppuelämän ajaksi?
– Kun reissaat tai sairastat, lyhyt- tai pitkäaikaisesti, onko kissalle hoitaja mietittynä?
– Järjestyykö kodista ikioma paikka, missä kissa saa nukkua ja olla omassa rauhassa?
– Millainen perhe (ihmiset, toiset eläimet), koti ja elämänrytmi kissaa odottaisi luonanne?

Ota yhteyttä

Muita kodinetsijöitä:

Auta meitä auttamaan

Ota kissa vain steriloituna tai kastroituna ja vastuullisesta lähteestä. Jokainen kissa ansaitsee hyvän ja turvallisen elämän. Ethän ota kesäkissaa, etkä hylkää kun kiinnostus lopahtaa. Ajattele kun sitoudut – kissat ovat pitkäikäinen hankinta. Uskalla rakastaa.