fbpx

Aava

Aava on arviolta viisivuotias, rauhallinen ja melko arka kissa.

Navettapopulaatista lähtöisin oleva Aava kaipaa ehdottomasti kissaseuraa ympärilleen. Yhteisleikeistä hän ei välitä, mutta rauhallinen kissakaveri tuo hänelle selvästi turvallisuudentunnetta ja kaverin kainalossa on mieluista nukkua tai katsella maisemia.

Terveys: Hampaat on hoidettu kuntoon alkukesällä 2022, vuosittaiset tarkastukset ovat paikallaan jatkossakin hammassyöpymäsairauden vuoksi. Terveystarkastuksessa otetussa verikokeessa kaikki arvot olivat oikein hyvät.

Aava viettää aikansa vielä enimmäkseen kissapuissa loikoillen ja ensikodin menoa seuraten. Syyskuussa -22 on otettu suuri harppaus ja hengaillaan jo varsin rohkeasti milloin missäkin, yleensä siellä missä ihmisetkin. Ja kovasti hän yrittää uskaltautua haistelemaan kättä, vielä ei olla nenän mitan päässä mutta pehmeää tassua kurottamalla Aava tulee kättelemään, kun ihminen ojentaa kättään haisteltavaksi. Aavaan ei saa koskea, mutta kissan tahtiin edetessä ajan kanssa luottamus varmasti kasvaa.

Ensikodissa Aava on ottanut lempipaikakseen perheen teinin huoneen. Aamuisin hän istuu viereen lattialle ja katselee teinin meikkaamista. Ruoka-aikaan tulee keittiön ovelle odottelemaan sapuskaa, eli pienin mutta varmoin askelin edetään rohkeuden ja luottamuksen kasvattamisessa.

Kissa luovutetaan adoptiomaksua vastaan leikattuna, sirutettuna ja rokotettuna, ei vapaasti ulkoilevaksi.

Mikäli olisit kiinnostunut kuulemaan Aavasta enemmän ja tarjoamaan hänelle loppuelämän kodin, ota yhteyttä ensikotiin sähköpostitse. Kerro viestissä myös millainen perhe, koti ja arki Aavaa teillä odottaisi.

 

Ota yhteyttä

Jaa tätä mirriä somessa

Share on facebook
Facebook
Share on whatsapp
WhatsApp
Share on twitter
Twitter
Share on email
Email

Kaveri mukaan?

Aavan mukaan kaveriksi suloinen Karvatti?

Mukaani ottaisin hänet. Tueksi ja turvaksi - oman kaverini. Tutustu kissakaveriini.

Yhteistyössä

Auta meitä auttamaan

Ota kissa vain steriloituna tai kastroituna ja vastuullisesta lähteestä. Jokainen kissa ansaitsee hyvän ja turvallisen elämän. Ethän ota kesäkissaa, etkä hylkää kun kiinnostus lopahtaa. Ajattele kun sitoudut – kissat ovat pitkäikäinen hankinta. Uskalla rakastaa.