Aava

Aava on arviolta viisivuotias, mahdottoman suloinen, vielä melko arka kissa.

Navettapopulaatista lähtöisin oleva Aava kaipaa ehdottomasti kissaseuraa ympärilleen. Yhteisleikeistä hän ei juuri välitä, mutta rauhallinen kissakaveri tuo hänelle selvästi turvallisuudentunnetta ja kaverin kainalossa on mieluista nukkua tai katsella maisemia. Ensikodissa Aava on tullut toimeen kaiken ikäisten tyttö- ja poikakissojen kanssa.

Terveys: Hampaat on hoidettu kuntoon alkukesällä 2022, vuosittaiset tarkastukset ovat paikallaan jatkossakin hammassyöpymäsairauden vuoksi. Terveystarkastuksessa otetussa verikokeessa kaikki arvot olivat oikein hyvät.

Kesäkuu -22: Aava viettää aikansa vielä enimmäkseen kissapuissa loikoillen ja ensikodin menoa seuraten. Syyskuussa -22 on otettu suuri harppaus ja hengaillaan jo varsin rohkeasti milloin missäkin, yleensä siellä missä ihmisetkin.
Joulukuu -22:
Aava on antanut pariin otteeseen rapsutella poskesta, on alkanut puskemaan jalkoja kun odottelee ruokaa ja yhä useammin tulee sohvan selkänojalle aivan ihmisen lähelle. Aava yleensä nukkuu yöt ja päivisin leikkii paljon, pallot, pehmolelut ja surisevat pikku ötökät ovat leluista mieluisimpia.
Rutiineja rakastava Aava syö ja juo hyvin, vatsakin toimii moitteetta.

Omassa kodissa olisi hyvä olla tasainen ja rauhallinen arki ja Aavan omilta ihmisiltä odotetaan kärsivällisyyttä sekä tietoa ja ymmärrystä arkojen kissojen suhteen. Vaikka kehitystä ja kesyyntymistä on tapahtunut viime aikoina hurjasti, on luottamuksen muodostaminen vielä vaiheessa.

Kissa luovutetaan adoptiomaksua vastaan leikattuna, sirutettuna ja rokotettuna, ei vapaasti ulkoilevaksi.

Mikäli olisit kiinnostunut kuulemaan Aavasta enemmän ja tarjoamaan hänelle loppuelämän kodin, ota yhteyttä ensikotiin sähköpostitse. Kerro viestissä myös millainen perhe, koti ja arki Aavaa teillä odottaisi.

Kaveri mukaan?

Aavan mukaan kaveriksi suloinen Mussu?

Mukaani ottaisin hänet. Tueksi ja turvaksi - oman kaverini. Tutustu kissakaveriini.