fbpx

Aava

Navettatyttö Aava on nyt valmis löytämään oman loppuelämään kodin.

Aava on parivuotias valko-ruskea-oranssiturkkinen tyttökissa. Aava on osa keväällä -21 pelastettua navettapopulaatiota, ja luottamus ihmiseen on vielä työn alla. Mieluiten Aava piileksii jossain turvaisassa kolossa. Lempipaikkana ensikodissa toiminut lähinnä sauna, välillä uskaltautuu tutkimaan muutakin asuntoa. Muiden kissakavereiden myötä Aava on reipastunut, ja kisu on rennompi ja vähän vähemmän arka. Aava tarvitsee kodin, jossa se saa aikaa ja rauhaa tottua säännöllisen mukavaan sisäkissan elämään ja jossa osataan edetä kesyyntymisessä aran kissan ehdoilla.

Aava on sirutettu, rokotettu, steriloitu, loishäädetty ja fiv/felv-testattu (neg.).

Jos haluat olla se turvallinen koti, jossa  kissa pääsee pikkuhiljaa rohkaistumaan kuorestaan esiin, voisi Aava olla oikea kissa sinulle. Ota yhteyttä sähköpostilla ja kerro viestissä itsestäsi ja millaisen kodin voisit Aavalle antaa. Aava asustelee Raholassa, jonne Aavaa voi sovitusti tulla tapaamaan.

 

Päivitys 23.2.2022

Aava on ollut uudessa ensikodissa noin 6kk ajan ja kotiutunut melko mukavasti. Aava on hyvin rauhallinen kissa, joka viettää suurimman osan päivästä omissa oloissaan. Aavan lempipuuhaa on istua ikkunalla ja katsella sieltä maailman menoa. Iltaisin Aava aktivoituu syömään ja liikkumaan asunnossa. Toisinaan Aava myös leikkii yöllä itsekseen ja saalistaa leluhiiriä. Luottamusta ihmisiin rakennetaan edelleen pikku hiljaa. Ihminen saa mennä ihan lähelle, muutaman kymmenen sentiin päähän, eikä Aava säikähdä sitä, mutta ei pidä vielä kosketuksesta. Aava myös nukkuu rennosti kissapuussa, vaikka isäntäväki katselee telkkaria samassa huoneessa. Huomattavaa edistystä on siis tapahtunut ensikodissa olon aikana, mutta Aava tarvitsee vielä paljon aikaa ja rauhallista rakkautta tullakseen kokonaan ulos kuorestaan.

Olisitko valmis muokkaamaan kodistasi Aavalle kissalle turvallisen ja kotoisan ympäristön, jossa olisi mm. paljon piilopaikkoja? Yhdistyksen kautta saa tarpeen mukaan neuvoja tässäkin asiassa.

Ota yhteyttä

Jaa tätä mirriä somessa

Share on facebook
Facebook
Share on whatsapp
WhatsApp
Share on twitter
Twitter
Share on email
Email

Kaveri mukaan?

Aavan mukaan kaveriksi suloinen Karvatti?

Mukaani ottaisin hänet. Tueksi ja turvaksi - oman kaverini. Tutustu kissakaveriini.

Yhteistyössä

Auta meitä auttamaan

Ota kissa vain steriloituna tai kastroituna ja vastuullisesta lähteestä. Jokainen kissa ansaitsee hyvän ja turvallisen elämän. Ethän ota kesäkissaa, etkä hylkää kun kiinnostus lopahtaa. Ajattele kun sitoudut – kissat ovat pitkäikäinen hankinta. Uskalla rakastaa.