fbpx

Aava

Navettatyttö Aava on nyt valmis löytämään oman loppuelämään kodin.

EI AINOAKSI KISSAKSI. Tarvii kaverin, on niin sosiaalinen tapaus. <3

Aava on parivuotias valko-ruskea-oranssiturkkinen tyttökissa. Aava on osa keväällä -21 pelastettua navettapopulaatiota, ja luottamus ihmiseen on vielä työn alla. Silitysyrityksille sähistään ja mieluiten Aava piileksii jossain turvaisassa kolossa. Lempipaikkana ensikodissa toiminut lähinnä sauna, välillä uskaltautuu tutkimaan muutakin asuntoa. Muiden kissakavereiden myötä Aava on reipastunut, ja kisu on rennompi ja vähän vähemmän arka. Aava tarvitsee kodin, jossa se saa aikaa ja rauhaa tottua säännöllisen mukavaan sisäkissan elämään ja jossa osataan edetä kesyyntymisessä aran kissan ehdoilla. Ensikodissa läheisimä kissakavereina nyt Ama, Karu ja Karvatti. Makoilevat kaikki vierekkäin välillä ja puskevat toisiaan yms. (Aava saapunut ensikotiin 11.5)

Aava on sirutettu, rokotettu, steriloitu, loishäädetty ja fiv/felv-testattu (neg.).

Jos haluat olla se turvallinen koti, jossa  kissa pääsee pikkuhiljaa rohkaistumaan kuorestaan esiin, voisi Aava olla oikea kissa sinulle. Ota yhteyttä sähköpostilla ja kerro viestissä itsestäsi ja millaisen kodin voisit Aavalle antaa. Aava asustelee Raholassa, jonne Aavaa voi sovitusti tulla tapaamaan.

Ota yhteyttä

Jaa tätä mirriä somessa

Share on facebook
Facebook
Share on whatsapp
WhatsApp
Share on twitter
Twitter
Share on email
Email

Kaveri mukaan?

Aavan mukaan kaveriksi suloinen Karvatti?

Mukaani ottaisin hänet. Tueksi ja turvaksi - oman kaverini. Tutustu kissakaveriini.

Yhteistyössä

Auta meitä auttamaan

Ota kissa vain steriloituna tai kastroituna ja vastuullisesta lähteestä. Jokainen kissa ansaitsee hyvän ja turvallisen elämän. Ethän ota kesäkissaa, etkä hylkää kun kiinnostus lopahtaa. Ajattele kun sitoudut – kissat ovat pitkäikäinen hankinta. Uskalla rakastaa.