Search
Close this search box.

Aaria

Aaria on populaatiotaustainen neiti, joka on nauttinut sisäkissan elämästä viime vuoden lokakuusta lähtien.

Ihmiset ovat Aarian mielestä vielä aika epäilyttäviä, mutta silloin kun heiluttelevat kivoja keppileluja, Aaria ei malta olla tulematta esiin piilostaan. Aarialla onkin vielä paljon pentumaista energiaa ja uteliaisuutta maailmaa kohtaan- heti kun ihminen kääntää selkänsä, on pieni kissa tutkimassa kaikkia uusia paikkoja ja juttuja.

Vaikka lähtökohdat kesyyntymiselle ovat Aarian kohdalla loistavat, niin neiti kaipaa silti ihmisiltä vielä omaa rauhaansa, ja ymmärrystä arkaa kissaa kohtaan. Aaria kaipaa kotia, jossa saisi omaan tahtiinsa jatkaa luottamuksen rakentamista ihmisiä kohtaan.

Aaria on elänyt koko elämänsä muiden kissojen kanssa, ja tarvitsee tulevassa kodissansakin kissakaverin. Kissakaverin tulisi olla vielä suht nuori ja leikkisä, jotta Aarian energisyys ei käy hermoille. Jos kodista ei valmiiksi löydy tälläistä kaveria, niin yhdistyksellä Aarian painikaverina on ollut esimerkiksi Oboe, ja tytöt lähtisivät mielellään yhteiseen kotiin!

Vastaathan hakemuksessa ainakin näihin kysymyksiin:
– Kissa on pitkäaikainen kumppani (jopa 20 vuotta). Oletko varautunut myös taloudellisesti kissan säännöllisiin terveystarkastuksiin sen loppuelämän ajaksi?
– Kun reissaat tai sairastat, lyhyt- tai pitkäaikaisesti, onko kissalle hoitaja mietittynä?
– Järjestyykö kodista ikioma paikka, missä kissa saa nukkua ja olla omassa rauhassa?
– Millainen perhe (ihmiset, toiset eläimet), koti ja elämänrytmi kissaa odottaisi luonanne?

Ota yhteyttä

Muita kodinetsijöitä:

Auta meitä auttamaan

Ota kissa vain steriloituna tai kastroituna ja vastuullisesta lähteestä. Jokainen kissa ansaitsee hyvän ja turvallisen elämän. Ethän ota kesäkissaa, etkä hylkää kun kiinnostus lopahtaa. Ajattele kun sitoudut – kissat ovat pitkäikäinen hankinta. Uskalla rakastaa.