Kilpailu

Herättääkö joku kodinetsijämme tai jo oman kodin saanut kissamme sisäisen taiteilijasi? Nyt sinulla on mahdollisuus osallistua uuden kangasmerkkimme suunnitteluun!

Ainoa sääntö on, että kuvan innoittajana tulee toimia joku kodinetsijöistämme tai yhdistyksemme kautta kodin löytänyt kissa. Inspiraatiota voi hakea esimerkiksi kotisivultamme tai Facebookin Kodin saaneet -kansioista.

Osallistua voit 18.7.2021 asti.

Kissojen Katastrofiyhdistys KKY ry:n kangasmerkin suunnittelukilpailu

Säännöt

Kuvan innoittajana tulee toimia joku Kissojen Katastrofiyhdistys KKY ry:n kodinetsijä tai yhdistyksen kautta jo kodin löytänyt kissa. Suunnitelman toteutustapa on vapaa ja suunnitelman voi toimittaa seuraavissa tiedostomuodossa: PNG, AI, PSD, JGP tai PDF Huomioithan, että merkkiin tulee mahtua yhdistyksen nimi (Kissojen Katastrofiyhdistys KKY ry TAI KKy ry). Kerrothan osallistumisesi yhteydessä, mikä kissa innoittajanasi on toiminut; voit halutessasi liittää mukaan myös innoittajakuvan.

Merkin leveys on noin 10cm ja se voi olla muodoltaan millainen tahansa. Toimittamalla ehdotuksesi annat Kissojen Katastrofiyhdistys KKY ry:lle luvan käyttää ja tarvittaessa muokata ehdotustasi, mikäli se on tarpeen toteutuksen kannalta. Voit osallistua halutessasi useammalla suunnitelmalla.

Osallistumisaikaa on 18.7.2021 asti. Tämän jälkeen Kissojen Katastrofiyhdistys KKY ry järjestää julkisen äänestyksen valittujen merkkisuunnitelmien kesken ja voittajasuunnitelma etenee toteutukseen. Voittajamerkin suunnittelija palkitaan tuotepalkinnolla.

Vinkkejä kangasmerkin suunnitteluun:

• Vaikka pikkutarkkojakin yksityiskohtia sisältävä merkki on mahdollista toteuttaa, on selkeä ja yksinkertainen merkki usein näyttävämpi. Huomioithan merkin koon suunnitelmassasi.
  • Merkkiin tulevan tekstin (yhdistyksen nimi) tulee olla valmiissa merkissä vähintään 6mm korkea näkyäkseen riittävän selvästi.
  • Huomioi selkeys värien käytössä: suuret kontrastit väreissä saavat yleensä aikaan näyttävimmän lopputuloksen.